Ajanda

Ekim Ayı Etkinlik Takvimi #Ajanda

Merhaba sevgili KalemlİK okurları! Yazın bitmesi ve okulların başlaması biraz canınızı sıkmış olabilir. Kum, güneş, deniz derken bir anda gelen soğuk hava dalgaları hiç tadınızı kaçırmasın çünkü sinema, müzik, tiyatro gibi birbirinden güzel etkinlikler için Ekim ayı ajandası sizlerle!

SİNEMA

Amsterdam (7 Ekim)

Amerika’nın en enteresan entrikalarından birinin ortasına düşen 3 arkadaşın hikayesini konu alan Amsterdam 7 Ekim’de sinemalarda yerini almaya hazırlanıyor. Christian Bale, Margot Robbie gibi isimlerin başrolde yer aldığı film şimdiden merak konusu.

Kim Bu Aile (7 Ekim)

Başkomiser Adem Haberdar bir operasyonda başarısız olur ve açığa alınır. Buna sebebiyet veren kişilerin peşine düşüp gizli operasyon gerçekleştirmek için devraldığı restoranda çok başarılı olmasıyla devam eden süreç özgün bir senaryo çiziyor. Başrollerine Onur Buldu, Nurgül Yeşilçay, Cengiz Bozkurt gibi isimlerin yer aldığı türk filmi 7 Ekim’de sinema severleri beliyor.

Black Adam (7 Ekim)

Shazam’ın anti karakterin üzerinden yazılmış bir çizgi romanın sinemaya uyarlanmış hali olan Black Adam tanrıların güçlerine sahip olan ve 5000 yıldır tutsak edilen Black Adam’ın serbest kaldıktan sonraki hikayesine odaklanan film 7 Ekim’de vizyona çıkıyor. Dwayne Johnson’ı bir çizgi roman serisinde izleyecek olmak bizleri şimdiden heyecanlandırıyor.

Peki dışarı çıkmadan evde bir şeyler izlemeyi tercih ettiğinizde sizleri neler bekliyor?

The Midnight Club (7 Ekim)

Ölümcül hastalıklarla cebelleşen gençlerin kaldığı bir yurtta geçen hikayelerin konu alındığı bu dizide bizi çok farklı şeyler bekliyor gibi duruyor.

The Playlist (13 Ekim)

Netflix’te hep aynı şeyleri görmekten sıkıldınız mı? Daniel Ek ve ortaklarının Spotify’ı nasıl kurduğunu anlatan bu film tam da biyografi severleri tatmin edecek gibi duruyor.

KONSER

6 Ekim Mavi Gri – IF Performance Hall

7 Ekim Teoman – Harbiye Açıkhava

8 Ekim Gazapizm– Maximum Uniq Açıkhava

12 Ekim Adamlar –  Maximum Uniq Açıkhava

14 Ekim Athena – Maximum Uniq Açıkhava

 

SERGİ

Stanley Kubrick Sergisi – İstanbul Sinema Müzesinde devam eden şu ana kadar gerçekleştirilmiş en kapsamlı Stanley Kubrick Sergisi sizleri bekliyor.

 

İlginizi çekebilir: En Çok İzlenen Yerli Filmler

Raşit Karabıyık

Recent Posts

Ekranların Sevilen Yüzü Asiye Dinçsoy Röportajı

Ekranların sevilen yüzü başarılı oyuncu Asiye Dinçsoy ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. 1) Keyifli yanları…

12 saat ago

Mayıs Ayı Etkinlik Takvimi #Ajanda

Merhaba KalemlİK okurları, yaz mevsimine yaklaşırken ajandalarımız birbirinden keyifli etkinliklerle dolup taşacak. Siz de programlarınızı…

2 gün ago

Dünya’daki En Korunaklı Yerler

Merhaba Sevgili KalemlİK okurları! Dünya'da çok korunaklı veya ulaşılması çok zor olan yerler bulunmaktadır. Banka…

5 gün ago

Obsesyonun Kökeni

  Obsesyonun en eski kullanımı savaşla ilgilidir. Latincede obsessio ve possessio bir şehri kuşatmayla ilgili…

1 hafta ago

Koç Carter Film İncelemesi

Koç Carter deyince insanların aklına sadece klasik bir basketbol filmi geliyor. Bu da spora ilgisi…

1 hafta ago

Havacılık Tarihini Değiştiren Adamlar: Wright Kardeşler

Çoğu zaman imkânsızlıklar hayallerimizin gerçekleştirilmesinde engel olur ama bazı insanlar bu engellere rağmen hayallerini gerçekleştirebilirler.…

2 hafta ago