Genel

2021 Yılında Astroloji Türkiye İçin Ne Söylüyor?


Türkiye’yle beraber tüm dünyanın etkilendiği bir yılı geri bıraktık. Etkileriyle insanları, ülkeleri, kıtaları kasıp kavuran koronavirüs, bir yılı aşkın süredir hayatımızda. Kehanet takvimlerinin yıllardır büyük bir salgını beklediğini bilenler de şaşırmakla kalmayıp astrologları can kulağıyla dinlemeye başladılar. Astrologlar yıldız haritaları, kehanetler, 2021’de neler olacağı hakkında her alanı içeren birçok şey söyledi. Peki ya 2021 başlangıcından bugüne söylenenler gerçekleşmeye başladı mı?

Uzay:

İnsanlığın uzay ile ilişkisinin dikkat çekici derecede artacağını söyleyen astrologlar; büyük uzay icatları, ufolar ve uzay cisimleri hakkında önemli gelişmelerin yaşanacağını da eklemişlerdi. Bununla beraber şubat ayı başında, Ay’a ilk temas için hazırlıklara başlandığı söylendi. Rekabetçi hedefleri de içeren bu program, dünyada yapılan uzay araştırmaları yarışı için bir adım oldu ve astrologlara göre insanlığın uzayla ilişkisi artmaya devam edecek.

2021

Siyaset:

Erken seçim tartışmalarının mart ayı itibarıyla artacağı öngörüsünü, erken seçimle ilgili açıklamalarda bulunarak siyasetçiler de desteklemiş oluyor. ABD başta olmak üzere ülkelerin yönetim şekli değişikliğine gideceği de astrolojik tahmin.

Sağlık:

Teknolojik gelişmelerle sağlık sektöründe bir yükseliş olacağını öngören astrologlar, aynı zamanda koronavirüs vaka sayılarının Nisan sonlarında artacağını söylemişlerdi. 2021 yılında da bu pandemi sürecinin devamlılığını gördüklerini de eklediler. 

2021

İklim:

Astrologlara göre iklim değişikliği bu yılın en önemli konularından biri olacak. Yenilebilir enerji kaynaklarına geçiş ve uyum için çok fazla çalışma olmasına rağmen karşı çıkan, isyan eden bir kitle de ortaya çıkacak. Bununla birlikte susuzluk konusu ön plana çıkacak. Şimdiye kadarki yaşanmışlıklarda da barajların doluluk oranı gündem konusu. İstanbul barajları 2021’e, geçen seneki doluluk oranının yarısıyla başlamıştı. Bu sebeple iklim de astrologların tahminleriyle beraber çok dikkat etmemiz gereken bir değişiklik halinde.

Eğitim:

Yine virüs sebebiyle değişime uğrayan bir diğer sistem de eğitimdir. “Uzaktan eğitim” olarak adlandırdıkları yeni sisteme geçiş yapmak zorunda kalan eğitim kurumları, öğretmen ve öğrencilere de seçim imkânı tanıyamamaktadır. Fakat bu sistemi yararlı bulan bir kısım okul, kurum veya kuruluşlar pandemi sonrasında da aynı sistemle devam etmeye karar verdi. Astrologlar da insanlığın bu bunaltıcı süreçten çıktıktan sonra yeni eğitim ve farklı yaşam koşulları üretebileceklerini söylemişlerdi. Acaba uzaktan olan gerçekten de “eğitim” mi yoksa yıllardır yalnız olduğunda niteliksiz olduğu söylenen öğretim mi? Bu tahmini de yalnızca astrologlar değil okuyucular da yapabilir.

İlginizi Çekebilir: Uygulamalardan Sıkılanlar İçin Yaratıcı İnternet Siteleri 

Genel
Bad Bear: Tarzından Ödün Vermeyenlerin Tercihi
Genel
Eski Bir Savunma Sporu: Tekvando
Genel
Yunan Mitolojisi: Antik Çağ ve Evrenin Oluşumu
Henüz bir yorum yok.